Luxe badmeubelserie Stilo

22/05/2023

In alle hectiek van het dagelijks leven kun je soms behoefte hebben aan rust en overzicht. Minder prikkels en lekker het hoofd leegmaken. Less is more… Het minimalisme in de badkamer kan een kalmerende en ontspannende omgeving creëren, zonder saai of eentonig te zijn. In een minimalistische badkamer draait alles om strakke vormen en zachte kleuren. Centraal staat een eenvoudig en gestroomlijnd ontwerp zonder overbodige details. Eén van de manieren om deze esthetiek in je badkamer te bereiken, is door het kiezen van de juiste meubels en accessoires.

Badmeubel Stilo – Elegant door zijn eenvoud

Een badmeubelserie die perfect past in een strakke minimalistische badkamer is de serie Stilo. Deze exclusieve serie is uniek door zijn eenvoudige ontwerp en uitgevoerd zonder overbodige details. De afgeschuinde hoeken van zowel de korpus als de fronten zorgen voor een super strak en (bijna) naadloos geheel. Badmeubelserie Stilo is verkrijgbaar in 10 zachte kleuren die goed passen in het kleurenpallet van een minimalistisch interieur. De binnenladen, uitgevoerd in antraciet en in de onderladen zelfs zijkanten van gerookt glas, maken het luxe gevoel helemaal compleet. 

Opgeruimde badkamer

Een opgeruimde badkamer draagt bij aan het gevoel van rust en overzicht. De serie Stilo biedt genoeg ruimte om al jouw spullen netjes op te bergen en zo de rustige sfeer te kunnen bewaren. Voor extra opbergruimte is er een bijpassende hoge kast beschikbaar, optioneel kan deze zelfs voorzien worden van een handige waskorf. Creëer een fijne sfeer door een opgeruimde badkamer.

Kortom, als je op zoek bent naar een chic en minimalistisch badkamermeubel dat zowel esthetisch als praktisch is, dan is de serie Stilo de perfecte keuze.

Voor meer inspiratie en advies over de inrichting van jouw badkamer, kun je terecht bij een sanitair speciaalzaak bij jou in de buurt. Daar helpen ze je graag bij het vinden van de perfecte badkamermeubelen die passen bij jouw persoonlijke stijl en wensen.


Dealerlocator

Vind een dealer bij u in de buurt

Dealerlocator
Folders

Bekijk onze folders voor inspiratie

Folders bekijken