Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn een jong no-nonsense bedrijf dat zich de afgelopen 10 jaar heeft gespecialiseerd op het gebied van productie en samenstelling van badmeubelen. Door onze uitgebreide kennis van materialen te combineren met de laatste trends op het gebied van badkamerinrichting, worden steeds weer de meest waanzinnige badmeubelen gecreëerd. Hierbij maken wij uitsluitend gebruik van topmaterialen, afkomstig van diverse Europese partners.

Innovatief

Trends en ontwikkelingen in de sanitairbranche volgen elkaar in snel tempo op. Asymmetrische opstellingen, zwart mat, wit mat, betonlook, stalen frames, ronde spiegels… Met een enthousiast team is H&R Badmeubelen iedere dag bezig de innovaties in kaart te brengen en nieuw assortiment te ontwikkelen.

Samenwerking

In een tijd waarin individuele keuzes steeds belangrijker worden en niets onmogelijk lijkt, zijn wij de ideale partner. Wij hebben als doel om middels een nauwe samenwerking met onze dealers, nét dat beetje extra te bieden voor de consument. Geen concessies doen in kleur, materiaal, afmeting of samenstelling; daar streven wij naar.

Voor iedereen een mooi en kwalitatief badmeubel

Kiest u voor een luxe badmeubel dat u helemaal naar eigen wens samen kunt stellen, met keuze uit bijna 40 moderne kleuren. Of gaat u voor een fraaie badmeubelset uit ons voorraadprogramma waarbij de perfecte prijs-kwaliteitverhouding centraal staat!

Persoonlijk contact

Al vanaf de 1e dag streven wij ernaar om het contact met onze afnemers zo direct mogelijk te houden. Korte lijnen, snel reageren, en meedenken met de klant waar nodig, ook als het gaat om service en garantie. Ons enthousiaste verkoopteam staat altijd voor u paraat. Zo proberen we er samen met onze klanten elke dag wat moois van te maken.

Wij staan voor je klaar

Directeur
Buitendienst
Administratie
 
Karin Vermeulen

support@hrbadmeubelen.nl
Werkdagen: ma, di, do, vr
Verkoop / Binnendienst
Claudia Romme

verkoop@hrbadmeubelen.nl
Werkdagen: ma, di, wo, vr
 
Marleen Ruiters

backoffice@hrbadmeubelen.nl
Werkdagen: ma, wo, do
 
Nina Ruijters

frontoffice@hrbadmeubelen.nl
Werkdagen: ma, di, do
Marketing
Moniek van der Aa

marketing@hrbadmeubelen.nl
Werkdagen: ma, di, do, vr
 
Janneke van Lieshout

content@hrbadmeubelen.nlMagazijn
Wesley Romeijn


Werkdagen: di, wo, do