FAQ

Waar vind ik de aansluitmaten voor mijn badmeubel?

Voor uitgebreide technische documentatie en weergave van aan- en afvoerleidingen kun je bij iedere serie een pdf downloaden waarop alle relevante informatie te vinden is. Er zijn diverse badmeubelseries die met meerdere wastafels uitgevoerd worden. Kies bij de betreffende serie voor de juiste wastafel voor de juiste informatie.

Goed om te weten! Bij de meeste badmeubelen is voldoende ruimte gereserveerd achter de lade voor het plaatsen van aan- en afvoerleidingen. Bij sommige meubels is zelfs geen sifonuitsparing in de bovenlade geplaatst zodat deze compleet benut kan worden. Als je zeker wil zijn dat alles netjes aangesloten kan worden adviseren wij om bij de montage van het badmeubel gebruik te maken van een ruimtebesparend sifon.

Wat is de gemiddelde levertijd van een badmeubel?

Een aantal series binnen ons pakket kunnen uit voorraad geleverd worden. Dit staat vermeld op de folders en verkoopdocumentatie. Daarnaast hebben we een selectie uit de series Infinity en Matrix op voorraad een aantal trendy kleuren. De overige badmeubelen worden gemiddeld met 6 tot 8 weken geleverd.

Hoe kan ik de lade afstellen?

Dit verschilt per serie badmeubelen. Bekijk de video’s op ons YouTube kanaal.

Kan ik als consument bij H&R Badmeubelen kopen?

Helaas kun je als consument geen badmeubelen kopen bij H&R Badmeubelen. Hiervoor verwijzen wij je naar een van onze dealers, zij kunnen je uitstekend helpen bij het uitkiezen van een badmeubel.

Hoe word ik dealer van H&R Badmeubelen?

Heb je interesse of wil je meer weten over wat wij voor jou als dealer kunnen doen? Vul ons contactformulier in, dan nemen we zo spoedig contact met je op.

Waar kan ik terecht om te bezichtigen?

Via de dealerlocator vind je gemakkelijk en snel een dealer bij jou in de buurt.

Hoe onderhoud ik mijn badmeubel?

Hier vind je meer informatie over het onderhoud van de badmeubelonderdelen.

Staat uw vraag er niet tussen?