Badmeubel Juice

01/03/2023

Steeds meer vinden ronde en organische vormen een weg in ons interieur. Ronde spiegels, organische waskommen en asymmetrische opstellingen. Naast de strakke meubelen zien we steeds vaker zachte vormen en natuurlijke materialen terug komen in het interieur. Er is behoefte aan een warmte en gezelligheid. Met ons nieuwe badmeubel Juice introduceren we deze trend nu ook in de badkamer.

Badmeubelserie Juice

Kenmerkend voor de nieuwe serie Juice zijn de afgeronde hoeken waardoor er direct een rustige sfeer gecreëerd wordt. Ook de bijzondere inleggreep draagt bij aan de zachte uitstraling. De serie is leverbaar in diverse breedtematen en er kan gekozen worden voor een gladde uitvoering óf een onderkast met reliëf. Het gaat hier om een onregelmatig 3D-patroon van verticale lamellen op zowel de korpus als het front van de kast. Het patroon loopt naadloos over van korpus naar front, wat zorgt voor een strakke afwerking. Dit compleet nieuwe 3D-patroon geef een mooie nuance tussen de strakke lijnen en de rustige ronde vormen. Liever een rustiger geheel? Kies dan voor de gladde uitvoering van het meubel en maak een keuze uit één van de vele moderne kleuren.

Voor de finishing touch combineer je badmeubel Juice met een bijpassend bovenblad met afgeronde hoeken, een mooie waskom en luxe lichtspiegel. De bovenbladen zijn leverbaar in diverse materialen, kleuren én diktematen. Door gebruik te maken van meer ronde vormen laat je serie Juice echt tot leven komen in de badkamer.

Ronde vormen

Ronde vormen in het interieur zorgen voor een vrolijk en vriendelijk karakter. Het is zelfs bewezen dat ronde vormen een positief effect hebben op de gemoedstoestand! Naast dat sanitair met afgeronde hoeken erg stijlvol is en een positief effect heeft, zijn er nog een aantal handige voordelen. Het meubel neemt, door zijn afgeronde hoeken, minder ruimte in beslag, waardoor de badkamer een stuk ruimtelijker oogt. Daarnaast is het kindvriendelijk; geen scherpe hoeken of punten om je aan te bezeren.

Wil jij ook ronde en organische vormen toepassen in jouw badkamer? En ben jij benieuwd of badmeubel Juice iets voor in jouw badkamer is? Zoek dan een sanitair speciaalzaak bij jou in de buurt! Samen stellen wij jouw droombadkamer samen.


Dealerlocator

Vind een dealer bij u in de buurt

Dealerlocator
Folders

Bekijk onze folders voor inspiratie

Folders bekijken