NIEUW: Badmeubel met 3D-front

21/01/2022

Wij trappen 2022 goed af met de introductie van het nieuwe 3D-front! De voorzijde van het front is gecanneleerd, ofwel voorzien van dicht bij elkaar geplaatste parallelle groeven. Het 3D-front geeft je de mogelijkheid om te spelen met horizontale én verticale lijnen in de badkamer. Het lijnenspel geeft het badmeubel een exclusieve uitstraling.

3D-front

Canneleren, het dicht bij elkaar plaatsen van parallelle groeven, is een klassiek element en wordt al eeuwen gebruikt. Kijk maar eens naar de zuilen van de Griekse architectuur, deze zijn voorzien van verticale groeven. Tegenwoordig wordt deze trend doorgetrokken naar het interieur én zelfs de badkamer! Onze 3D-fronten voegen niet alleen textuur toe, het geeft ook karakter en een extra luxe uitstraling aan de badkamer. Het 3D-front is gemakkelijk te combineren met alle interieurstijlen.

Lijnenspel

De fronten van de badmeubelen zijn voorzien van horizontale lijnen. De bijbehorende onderkasten met deurtjes en hoge kasten zijn voorzien van verticale lijnen. Hierdoor creëer je gemakkelijk een mooi lijnenspel in de badkamer.

Infinity & Matrix

Het 3D-front is beschikbaar voor de series Infinity, Matrix en fonteinmeubel Qubic met de greeplijst in kleur van het badmeubel. De badmeubelen met 3D-front zijn verkrijgbaar in diverse houtstructuren en moderne effen kleuren.

Ben jij geïnspireerd door onze 3D-fronten? Zoek dan snel een sanitair speciaalzaak bij jou in de buurt.


Dealerlocator

Vind een dealer bij u in de buurt

Dealerlocator
Folders

Bekijk onze folders voor inspiratie

Folders bekijken