Kom jij ons team versterken?

10/06/2022

Wij zijn op zoek naar een…

Allround medewerker/medewerkster binnendienst (fulltime of parttime)

In deze binnendienstfunctie ben je telefonisch en per e-mail het eerste aanspreekpunt voor bestaande en nieuwe relaties. Je informeert onze klanten over uiteenlopende zaken zoals levertijden, mogelijkheden binnen ons assortiment en aanvullend verkoopmateriaal. Daarnaast voer je de orders in en neem je service- en retouraanvragen in behandeling.

Hoe je dag eruit kan zien:

Als je aan je eerste kop koffie zit gaat de telefoon. Een klant uit Groningen vraagt zich af hoe laat de order geleverd wordt. Je schakelt met ons warehouse en kunt daarna de vraag van de klant beantwoorden. Daarna staat de orderinvoer op het programma, een belangrijk onderdeel van je takenpakket. Je werkt nauwkeurig en kunt tussendoor ook nog klanten telefonisch te woord staan. Na een gezellig ommetje met je collega’s tussen de middag ga je je verdiepen in de serviceaanvragen, waarbij je denkt in oplossingen i.p.v. problemen. Hoe kunnen we dit voor de klant het beste en het snelste oplossen?

Wie ben je:

Voor deze veelzijdige functie zoeken wij een enthousiaste man of vrouw…

– met ervaring (bij voorkeur in soortgelijke functie);
– die communicatief sterk is, zowel per e-mail als aan de telefoon;
– die nauwkeurig én effectief is, ook onder werkdruk blijf je presteren;
– die fulltime of parttime beschikbaar is en in de regio van Heesch woonachtig is;
– die standvastig is maar tevens met onze klanten mee kan denken.

Met een gezellig, informeel team ga jij onze klanten optimaal bedienen. We denken niet in hokjes, maar zetten samen onze schouders eronder. De interne communicatielijnen zijn kort waardoor we op alle vlakken snel kunnen schakelen.

Ben jij fulltime of parttime (minimaal 24 uur) beschikbaar en spreekt deze functie je aan? Dan nodigen wij je graag uit te reageren op deze vacature. Mail ons je CV met begeleidende brief naar administratie@hrbadmeubelen.nl. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Ronald Huiskes via 0412-454700.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Dealerlocator

Vind een dealer bij u in de buurt

Dealerlocator
Folders

Bekijk onze folders voor inspiratie

Folders bekijken