Massief eiken badmeubelen met 3D-front

15/02/2023

Warm en sfeervol

Badkamers zijn tegenwoordig niet alleen functioneel, maar het is ook een plek in eigen huis om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en heerlijk te ontspannen. Een massief houten meubel kan dan de perfecte toevoeging zijn om van jouw badkamer een warme en gezellige ruimte te maken.

3D-front

Als toevoeging aan het massief hout assortiment introduceren wij dit jaar nu ook het 3D-front. Hierbij zijn de fronten van de massief houten meubelen voorzien van horizontale lamellen. In combinatie met de strakke vorm van het meubel zorgt dit voor een nog luxere uitstraling en maak je een echt statement in jouw badkamer.

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat jouw badkamermeubel jarenlang mooi blijft, is het belangrijk om enkele adviezen in acht te nemen. Het is bijvoorbeeld aan te raden om geen natte objecten op het meubel te zetten. Daarnaast is het verstandig om het meubel niet direct in de uitwaai van een open douche te plaatsen. Natuurlijk mag een goede ventilatie in de nieuwe badkamer niet ontbreken. Wanneer je bovenstaande adviezen in acht neemt, heb je gegarandeerd lang plezier van jouw badmeubel.


Natuurlijke materialen, zoals massief hout, helpen bij het ontspannen en creëren van een gezellige sfeer. Ben je nieuwsgierig geworden naar onze massief houten meubels met 3D-front? Bezoek dan snel een sanitair speciaalzaak bij jouw in de buurt en ervaar zelf de warmte en sfeer van een massief houten badmeubel!


Dealerlocator

Vind een dealer bij u in de buurt

Dealerlocator
Folders

Bekijk onze folders voor inspiratie

Folders bekijken