Massief houten badkamermeubels

09/06/2022

Modern en strak of stoer en robuust? Met massief eikenhout kun je alle kanten op. Zo ook in de badkamer. Geef de badkamer sfeer door de authentieke eigenschappen van een massief houten badkamermeubel. Onze massieve meubels zijn ambachtelijk vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardige eiken. En, dankzij onze speciale afwerking, uiterst duurzaam en gebruiksvriendelijk.

Haal de natuur in huis
Met een massief meubel haal je letterlijk de natuur in huis. De eigenschappen van het hout zorgen voor extra warmte en sfeer in de badkamer. Doordat er wordt gewerkt met natuurlijk materiaal is ieder meubel uniek.  Daarnaast zijn de badmeubelen ook tijdloos en met de juiste behandeling kun je er jaren en jaren van genieten!

Onze massief houten badkamermeubels passen zowel in de moderne als in de landelijke badkamerstijl. Combineer met een speelse visgraat tegel of juist een rustige grote tegel, en creëer de sfeer die jij neer wilt zetten.

Massief hout in vochtige ruimtes?
Geen enkel probleem! Massief eikenhout reageert op de temperatuur en luchtvochtigheid van de ruimte. Maar om de massieve meubels hiertegen te weren, worden ze standaard afgewerkt met een twee-componentencoating. De matte lak beschermt het badkamermeubel tegen vocht en vuil. Hou er bij de aanschaf van een massief eiken meubel wel rekening mee dat het materiaal “leeft”. Dit wil zeggen dat door temperatuurs- en vochtwisselingen in de ruimte het meubel wat kan werken. Dat is een natuurlijk proces en hoort bij de charme van een massief eiken badmeubel.

TIP: Een massief eiken badkamermeubel blijft het langst mooi door er geen natte objecten op te zetten, het meubel niet direct in de uitwaai van een open douche te plaatsen en te zorgen voor voldoende ventilatie. Behandel het badmeubel met regelmaat, dan is het daarna weer als nieuw!

Ben je benieuwd naar het gehele assortiment massief houten badmeubelen? Bekijk dan de folder ‘Mooi Massief’ en raak geïnspireerd door alles wat het bijzondere materiaal te bieden heeft. Hulp nodig bij het samenstellen van jouw droommeubel? Bezoek dan een sanitair speciaalzaak bij jou in de buurt!


Dealerlocator

Vind een dealer bij u in de buurt

Dealerlocator
Folders

Bekijk onze folders voor inspiratie

Folders bekijken