Badmeubel Rize met greep

02/10/2023

Badmeubel Rize, dé perfecte touch aan jouw hotel chique badkamer. Deze serie daagt je uit tot het realiseren van een prachtige asymmetrische opstelling. De ongelijke ladeverdeling in combinatie met de zwarte accenten achter de lades geven een speels effect. Een serie die prachtig samengaat met rijke kleuren en luxe aankleding.

Met de laatste nieuwe toevoeging aan de serie: Badmeubel Rize zoals we die kennen, maar dan met een mooie greep in plaats van push-to-open, bieden we nog meer mogelijkheden om het badmeubel te customizen.

Handige greep Edge

Een badmeubel met een greep ouderwets? Welnee! Serie Rize wordt uitgevoerd met de moderne greep Edge. Het smalle design en de plaatsing van de greep boven op de lades, geven het badmeubel juist een extra luxe uitstraling.

Greep Edge is verkrijgbaar in zes brushed kleuren: zwart mat, antraciet, RVS, messing, donker brons en koper. Samen met een van de kleuren uit ons badmeubelassortiment kun je de mooiste combinaties maken. Neem bijvoorbeeld de combinatie blue oak met messing grepen; wauw! Ook is badmeubel Rize verkrijgbaar in iedere RAL-kleur die je maar wenst.  

Fijn lijnenspel

Er wordt een fijn lijnenspel gecreëerd door de terugliggende zwarte randen tussen de ladenfronten en korpus van de kast. De lades lijken hierdoor te zweven.

De luxe zwarten details van het meubel zijn ook aan de binnenkant zichtbaar. Het badmeubel is uitgevoerd met het luxe Blackline ladesysteem. Deze luxe lades, uitgevoerd in antraciet, zijn aan de zijkant voorzien van rookglas. Zo ervaar je de luxe van meubel Rize op alle fronten.

Ben je nieuwsgierig geworden naar badmeubel Rize met greep? Vind dan een sanitair speciaalzaak bij jou in de buurt! Wij helpen je graag bij het vinden én samenstellen van jouw droombadmeubel.


Dealerlocator

Vind een dealer bij u in de buurt

Dealerlocator
Folders

Bekijk onze folders voor inspiratie

Folders bekijken