Alles voor het toilet

05/04/2022

Ook de kleinste ruimte van het huis verdient wat aandacht. We spenderen hier namelijk heel wat uurtjes! Naast badmeubelen, spiegels en designradiatoren bieden wij ook alles voor het toilet. Van fonteinmeubels, waskommetjes en wandclosets tot fonteinspiegels en accessoires. Zo stel je gemakkelijk jouw idealen toiletruimte samen.

Leuk weetje: gemiddeld zitten we zo’n 43 uur per jaar op het toilet! Daarom vinden wij het belangrijk dat ook het toilet een fijne ruimte is.

Fonteinmeubel
Naast een wandcloset vind je ook altijd een fonteintje op het toilet. Ben je op zoek naar wat extra opbergruimte voor het toilet? Ga dan voor een fonteinmeubel, erg praktisch en elegant. Er is keuze uit een fonteinkast met greep, een greeploze variant of zelfs push2open. De fonteinmeubelen Qubic en Slim zijn fraaie en praktische onderkasten die je kunt combineren met verschillende fonteintjes.

Heb je niet zo veel ruimte voor een fonteinmeubel? Ga dan voor een creatieve oplossing. Plaats de fontein bijvoorbeeld op een stalen frame, voor een industriële stijl. Een andere ruimtebesparende optie is een fonteinplateau; plateau Thorsby is ideaal voor op het toilet. Het massief eiken plateau heeft een handdoekuitsparing en is in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Soms heb je zelf een duidelijk idee voor een fonteinmeubel. Wij bieden ook diverse losse elementen waarmee je zelf een fonteinset kunt samenstellen. Er is keuze uit stalen frames of consoles, bovenbladen en diverse fonteinkommen.

Accessoires
Stijl het fonteinmeubel af met onze toiletaccessoires. Fonteinkranen, muurkranen, designsifons en afvoerpluggen zijn verkrijgbaar in zes hippe kleuren; chroom, chroom mat, zwart mat, wit mat, goud mat en rood koper. Maak de ruimte af met een mooie toiletspiegel.

Bekijk het gehele toiletassortiment in de folder ‘Alles voor het toilet’!


Dealerlocator

Vind een dealer bij u in de buurt

Dealerlocator
Folders

Bekijk onze folders voor inspiratie

Folders bekijken