Retro badkamer: Back to the future met badmeubel Groove

03/05/2024

De tijdloze charme van een retro interieur heeft een speciale aantrekkingskracht. Deze interieurstijl straalt warmte, nostalgie en tijdloze klasse uit door gebruik te maken van slimme kleurcombinaties en vrolijke patronen. Denk aan pasteltinten, mozaïektegels en afgeronde vormen. Het draait allemaal om het creëren van een gezellige en uitnodigende ruimte waarin je je kunt onderdompelen in het warme gevoel van nostalgie.

Mix van verleden en heden

Met inspiratie uit het verleden, kunnen we de retrostijl doortrekken naar de interieurs van nu. Door vintage en moderne elementen slim te combineren, kan een evenwichtige en eigentijdse retrosfeer worden gecreëerd. Zo ook in de badkamer. H&R Badmeubelen heeft deze sfeer vertaald in een nieuwe badmeubelserie: Groove.  

Badmeubel Groove

Een patroon van fijne lijnen, een mooie greep én slanke draadpoten. Badmeubel Groove heeft alle elementen om de nostalgische retrosfeer in de badkamer te versterken. De combinatie van het speelse motief van het 3D-front, de stoere draadpoten én de moderne greep maken het een modern meubel met een vleugje nostalgie.

Badmeubel Groove is verkrijgbaar in diverse kleuren, zowel met effen matten finish als in houtstructuur. De beschikbare afmetingen en de toevoeging van enkele asymmetrische onderkasten geven u de mogelijkheid om naar eigen wens samen te stellen. Ook is er een hoge kast beschikbaar in dezelfde stijl.

Ga terug in de tijd met een retro badkamer en voeg karakter en stijl toe aan je dagelijkse routine. Daarbij is badmeubel Groove de perfecte keuze om de authentieke retro-esthetiek naar jouw badkamer te brengen. Bezoek een sanitair speciaalzaak bij jou in de buurt en laat je inspireren door de mogelijkheden van een retro badkamer.


Dealerlocator

Vind een dealer bij u in de buurt

Dealerlocator
Folders

Bekijk onze folders voor inspiratie

Folders bekijken