Badmeubel Rize

01/09/2021

Met een enthousiast team zijn wij iedere dag bezig de trends en ontwikkelingen van de sanitair branche in kaart te brengen. Zo houden we het assortiment up to date zodat jij en jouw badkamer dat ook zijn! Uit een creatief proces ontstaat dan een nieuwe badmeubelserie, zo ook onze nieuwe serie Rize!

Lijnenspel

De badmeubelserie Rize kenmerkt zich door het strakke lijnenspel tussen de korpus en de zwarte terugliggende randen. De zwarte randen tussen ladefronten en de korpus geven het greeploze meubel een chique uitstraling. Het badmeubel is in verschillende kleuren verkrijgbaar waardoor het in iedere badkamerstijl gegarandeerd een eyecatcher is! Van een stoere industriële look, tot rustgevend Scandinavisch design.

Luxe lades

Niet alleen de buitenkant van de Rize is chique, ook de binnen kant mag er wezen! Het greeploze meubel is uitgevoerd met het Blum push2open ladensysteem en de laden zijn uitgevoerd met luxe glazen zijkanten. Dit Blackline ladesysteem geeft het geheel een extra luxe uitstraling.

Maten en samenstelling

Badmeubelserie Rize is leverbaar in de breedtematen 100, 120, 140 en 160 cm, zowel in symmetrische als asymmetrische uitvoering. Maak de combinatie af met een bovenblad (keuze uit diverse materialen) met fraaie waskom of met de kunststeen wastafel Thin.

Ben je nieuwsgierig naar badmeubel Rize? Zoek dan een sanitair speciaalzaak bij jou in de buurt. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste combinatie.


Dealerlocator

Vind een dealer bij u in de buurt

Dealerlocator
Folders

Bekijk onze folders voor inspiratie

Folders bekijken