Badmeubelen in RAL-kleuren

19/01/2022

Geef je badkamer wat extra kleur, dat kan de sfeer positief beïnvloeden. Maak het gezellig met warme tinten, mooie lichte pastelkleuren of durf te combineren. Neem hierbij ook het badmeubel mee! Wij kunnen het badmeubel in iedere gewenste RAL-kleur produceren. Een gepersonaliseerde badkamer met een gaaf badmeubel in een unieke RAL-kleur, wie wil dat nou niet!

Kleuren
De badmeubelen van H&R Badmeubelen zijn verkrijgbaar in strakke matte en mooie kleuren met een houtstructuur of betonlook. Naast de standaard kleuren uit de collectie kun je ook kiezen voor een RAL-kleur. Kies hierbij voor een ultra matte- of glanzende finish. De afwerking van de kleur geeft een fijne nuance in de kleurintensiteit. Zo bepaal je gemakkelijk de sfeer van jouw badkamer.

TIP: Vind je het iets te spannend om het hele badmeubel in een unieke kleur te laten maken? Geen probleem! Combineer een RAL-kleur met een houtlook voor een speelse, maar toch rustige uitstraling.

Wat is RAL?
Je hebt vast ooit gehoord van een RAL-kleurenwaaier. Hiermee kies je bijvoorbeeld een kleur verf voor op de muur of ander schilderwerk. RAL is een handig coderingssysteem om kleuren van verf en andere coatings te kunnen definiëren. Het systeem wordt wereldwijd herkend en is daarom universeel. Zo kan er geen verwarring ontstaan over de kleur.  

TIP: bekijk de RAL-kleur altijd in het echt met een RAL-waaier of een kleurstaal bij een sanitair speciaalzaak. De digitale kleuren wijken altijd iets af!

Uniek product
Wanneer jij jouw favoriete kleur hebt uitgezocht, wordt het badmeubel met de hand gespoten. Zo ontstaat een uniek badmeubel wat alleen bij jou thuis hangt! Of je nu gaat voor een vrolijke pastelkleur, stoer donkerblauw of chique groen. Wij kunnen het maken!

Ben jij nieuwsgierig geworden naar wat een RAL-kleur badmeubel voor jouw badkamer kan doen? Zoek dan een sanitair speciaalzaak bij jou in de buurt. Samen helpen we je bij het vinden van het juiste badmeubel in een mooie RAL-kleur.


Dealerlocator

Vind een dealer bij u in de buurt

Dealerlocator
Folders

Bekijk onze folders voor inspiratie

Folders bekijken