Designradiatoren

08/11/2022

Designradiatoren, met in het bijzonder elektrische designradiatoren

Een heerlijk warme badkamer tijdens de koudere maanden, dat wil toch iedereen? Een radiator is daarom een element dat onmisbaar is in de badkamer. Naast de functionaliteit is het een echte eyecatcher die uitstraling geeft aan de badkamer. Tegenwoordig zijn ze er in talloze vormen, kleuren en designs. Ons assortiment biedt ruime keus aan designradiatoren waaronder ook elektrische radiatoren, een manier van verwarmen die niet meer weg te denken is.

Elektrisch verwarmen

Elektrische verwarming is dé verwarmingsmethode van de toekomst. Langzaamaan en op verschillende fronten zetten we stappen richting het uiteindelijke doel: van het gas af. Elektrisch verwarmen brengt een aantal voordelen met zich mee. Een elektrische radiator kan gemakkelijk geïnstalleerd worden. Geen onhandige verwarmingsbuizen meer in de vloer of muur, omdat een elektrische radiator gemakkelijk is aan te sluiten op het elektriciteitsnetwerk.

Daarnaast is een elektrische radiator erg milieuvriendelijk. Het werkt onafhankelijk van de cv-ketel en creëert daarmee de mogelijkheid om de badkamer als aparte ruimte van je huis te verwarmen. Een elektrische radiator is snel en verwarmt binnen enkele minuten de badkamer naar de gewenste temperatuur. Zowel een goede keuze voor het milieu als voor de portemonnee!

Vorm en stijl

Ga je voor het elektrisch verwarmen van de badkamer? Dan heb je keuze uit een drietal verschillende designradiatoren. Ieder met een eigen vorm en stijl, zodat jij de radiator kan kiezen die bij jouw badkamer past.

BASE – Met radiator Base grijp je nooit mis. Het design is tijdloos en past met gemak in iedere badkamer.

RECTA – Strak design met radiator Recta. Deze radiator kenmerkt zich door de vierkante horizontale buizen.

CREST – Mag de designradiator iets meer zijn? Kies dan voor radiator Crest. Met zijn speelse uiterlijk en asymmetrische vorm een echte eyecatcher in de badkamer.

Bekijk het gehele assortiment designradiatoren in de folder. Samen met de sanitair speciaalzaak helpen wij je graag bij de keuze voor een designradiator. Bezoek onze dealerlocator en vind een sanitair speciaalzaak bij jou in de buurt!


Dealerlocator

Vind een dealer bij u in de buurt

Dealerlocator
Folders

Bekijk onze folders voor inspiratie

Folders bekijken