Effe(n) genieten!

11/09/2023

Effen kleuren stralen een gevoel van tijdloze elegantie uit. Of je nu kiest voor een klassiek witte afwerking, een grijstint of een gedurfde kleur, effen kleuren vormen een ideale rustige basis in de badkamer. Het biedt ruimte om extra uit te pakken met bijvoorbeeld tegels, sanitair en accessoires, om zo je persoonlijke stijl tot uiting te brengen.

Less is more

De effen kleuren zijn perfect voor het creëren van een strak en opgeruimd interieur. Door te kiezen voor de rustige effen afwerking van een badkamermeubel, wordt de aandacht juist gericht op de vorm en functionaliteit van het meubel zelf. De subtiele uitstraling van effen kleuren zorgt voor een rustgevende sfeer in de badkamer, wat perfect past binnen een minimalistisch design.

Sterke basis

Badkamermeubels in effen kleuren zijn erg veelzijdig als het gaat om het ontwerpen van jouw ideale badkamer. Modern, kleurrijk of juist minimalistisch, effen kleuren passen bij iedere interieurstijl. Het meubel vormt een neutrale basis waarin andere elementen van de badkamer goed tot hun recht komen. Niet alleen de functionele elementen zoals tegels en sanitair, maar ook de blikvangers zoals de spiegel, verlichting en andere decoratieve items.

Badmeubelserie Stilo

Binnen ons assortiment van badkamermeubels in effen kleuren is serie Stilo absoluut onze uitblinker. Met zijn strakke lijnen en eigentijds design is badmeubel Stilo een ware eyecatcher in elke badkamer. Verkrijgbaar in 10 prachtige effen kleuren: white mat, antraciet grey, savannah green, cacao brown, linnen, dusty pink, grey stone, soft cashmere, dark blue en black mat. Met dit uitgebreide kleurenpallet kun je alle kanten op!

Ben je geïnteresseerd in een badmeubel in een mooie effen kleur? Bekijk dan ons gehele assortiment voor meer inspiratie. Of voor advies bezoek een sanitair speciaalzaak bij jou in de buurt. Samen staan we klaar om jou te helpen bij het realiseren van jouw droombadkamer.


Dealerlocator

Vind een dealer bij u in de buurt

Dealerlocator
Folders

Bekijk onze folders voor inspiratie

Folders bekijken