Elementen voor een moderne Badkamer

04/05/2022

Een moderne badkamer is een plek waar rust en ruimtelijkheid samenkomen. Vaak wordt bij een moderne badkamer gedacht aan een witte en strakke ruimte die vooral praktisch ingericht is. Maar met warme kleuren, mooie lijnen en rustige accessoires kun je een moderne badkamer creëren met een fijne sfeer. Wij helpen je daarbij.

Lichte kleuren

De ruimtelijkheid van een moderne badkamer creëer je door gebruik te maken van lichte en naturel basiskleuren. Naast wit kun je ook kiezen voor lichte grijs- of beigetinten. Wil je voor wat meer kleur gaan? Kies dan voor een zachte pasteltint. Deze rustige kleuren kunnen goed gecombineerd worden met een badkamermeubel in een houtlook, op deze manier voeg je warmte toe aan de badkamer.

Lijnenspel

Ook het strakke lijnenspel vind je terug in een moderne badkamer. Door te spelen met lijnen kun je een badkamer ruimtelijker laten ogen. Wij hebben een aantal mooie opties om een mooi lijnenspel te creëren. Zoals de badmeubelen Infinity en Matrix met 3D-front. Het gecanneleerde front geeft karakter en een luxe uitstraling aan de badkamer.  

Ook badmeubel Rize heeft een mooi lijnenspel door de terugliggende zwarte randen tussen de ladenfronten en de corpus van de wastafelkast. Dit badmeubel heeft niet veel aankleding nodig; het is van zichzelf al een echte eyecatcher.

Badmeubel als eyecatcher

Juist in een rustige, serene badkamer is het extra leuk om een badmeubel als eyecatcher te gebruiken. Stijl het badmeubel af met een mooie luxe lichtspiegel. Ga voor een ronde of organische vorm, dat past perfect in een moderne badkamer. Kies vervolgens een aantal accessoires, maar houd het rustig: less is more!

Geeft je badkamer een minimalistische en moderne uitstraling met rustige kleuren en een mooi badkamermeubel wat in het oog springt: strak, stijlvol en tijdloos.


Dealerlocator

Vind een dealer bij u in de buurt

Dealerlocator
Folders

Bekijk onze folders voor inspiratie

Folders bekijken