Hoe het allemaal begon

05/11/2021

In 2014 is het avontuur van Henri Romeijn en Ronald Huiskes, oprichters van H&R Badmeubelen & Sanitair, begonnen. Samen hebben zij de kans gegrepen om de badmeubel-tak van VanOort International, waar zij beiden werkzaam waren, over te nemen en hun eigen koers uit te zetten.

Specialisme
Na de overname is direct de keuze gemaakt om zich volledig te focussen op het gebied van badmeubelen. Dit was het begin van een mooie ontwikkeling, waarbij H&R van low-budgetleverancier naar het middel tot hoog segment is gegroeid. Hierop volgde een forse uitbreiding van het assortiment in de vorm van nieuwe series, trendy kleuren, ruime keuze uit wastafels van verschillende materialen én een uitgebreid aanbod aan waskommen in allerlei soorten en maten. Daarnaast is in 2015 gestart met het verzorgen van maatwerk, waardoor voor (bijna!) iedere aanvraag een oplossing is.

Innovaties
Trends en ontwikkelingen in de sanitairbranche volgen elkaar in snel tempo op. Asymmetrische opstellingen, zwart mat, wit mat, betonlook, stalen frames, ronde spiegels… Met een enthousiast team is H&R Badmeubelen iedere dag bezig de innovaties in kaart te brengen en nieuw assortiment te ontwikkelen. Zo hebben we onlangs het assortiment luxe spiegels uitgebreid zodat we ook op dit gebied weer helemaal up-to-date zijn.

Persoonlijk contact
Al sinds de oprichting houdt H&R Badmeubelen vast aan het onderscheidende vermogen van persoonlijk contact en korte lijnen. Inmiddels zijn we wat groter dan bij de oprichting, maar het persoonlijke contact wordt behouden, dat vinden we belangrijk. Korte lijnen, snel reageren en meedenken met de klant waar nodig. Ons enthousiaste team staat altijd paraat. Zo proberen we er elke dag wat moois van te maken.


Dealerlocator

Vind een dealer bij u in de buurt

Dealerlocator
Folders

Bekijk onze folders voor inspiratie

Folders bekijken