Japandi badkamer

14/12/2022

Een badkamer is naast functioneel ook een plek om te kunnen ontspannen. Om ’s ochtends fris wakker te worden of waar je ’s avonds, na een lange werkdag, lekker kunt opladen. Een fijne sfeer in de badkamer draagt hier zeker aan bij. Maar hoe creëer je nou die badkamer-oase van rust? Door gebruik te maken van de interieurstijl Japandi.

Wat is Japandi?

Japandi is de perfecte interieurstijl voor een ruimte waarin je wilt ontspannen, de badkamer dus. Japandi is een combinatie van de Japanse en Scandinavische interieurstijl die erg trendy is. Het is een stijl die warmte en rust uitstraalt. Dit wordt gecreëerd door het gebruik van natuurlijke elementen zoals hout, bamboe en natuursteen, in combinatie met rustige/neutrale kleurtinten. Felle kleuren zijn dus not done binnen de Japandi interieurstijl.

Hoe creëer je Japandi in jouw badkamer?

Maak gebruik van organische vormen, hierdoor oogt je badkamer ruimtelijk en doorbreek je een statische sfeer. Kies bijvoorbeeld voor een massief eiken meubel, het draait namelijk allemaal om natuurlijke materialen. Een massief eiken badmeubel in combinatie met een natuurstenen waskom maakt de Japandi badkamer helemaal af!

Door het gebruik van koperkleurige of gouden kranen geef je de badkamer een karaktervolle uitstraling. In een Japandi badkamer kom je helemaal tot rust en geniet je optimaal van een ZEN moment.

Opgeruimd staat netjes

Om de badkamer helemaal compleet te maken, stijl je deze af met de juiste accessoires. Binnen Japandi draait het om minimalisme en er is geen ruimte voor overbodige prikkels. Daarom heeft elk object binnen Japandi een functie en is dus praktisch te gebruiken. Houd alles dus lekker opgeruimd!

In ons assortiment zijn diverse meubelen, waskommen en kranen te vinden die bruikbaar zijn in een Japandi badkamer. Heb je advies nodig? Samen met de sanitair speciaalzaak helpen we je graag verder met het creëren van jouw badkamer.


Dealerlocator

Vind een dealer bij u in de buurt

Dealerlocator
Folders

Bekijk onze folders voor inspiratie

Folders bekijken