Oktober Woonmaand Toiletactie

20/09/2022

Het is Oktober Woonmaand, dé maand die in het teken staat van wonen. De zomer is voorbij en het wordt langzaamaan weer koel en fris. Oktober is daarom dé maand om extra aandacht te besteden aan het interieur en deze weer winter-ready te maken! Deze Oktober Woonmaand hebben wij naast veel inspiratie ook een heel leuke actie voor jullie in petto!

#TOILETACTIE
Ontvang GRATIS een 4-delige accessoireset in een kleur naar keuze bij besteding van €750,- aan producten uit onze toiletfolder! Ben jij bezig met het verbouwen van het toilet? Dat komt goed uit! Shop je gehele toiletinrichting bij H&R Badmeubelen.

Actievoorwaarden
Wat? – Bij besteding van €750,- aan jouw nieuwe toiletinrichting ontvang je GRATIS een 4-delige accessoireset* t.w.v. €170,-! De accessoireset bestaat uit een toiletrolhouder, toiletrolhouder met klep, toiletborstelhouder en handdoekhaak. Verkrijgbaar in drie kleuren: chroom, chroom mat en zwart mat. (*de accessoiresets vind je in de brochure ‘Alles voor het toilet’, pag. 11)

Wanneer? – De #TOILETACTIE loopt van 1 oktober t/m 30 november 2022.

Waar? – Voor de actie kun je terecht bij onze dealers door het hele land. Via onze dealerlocator vind je gemakkelijk een sanitair speciaalzaak bij jou in de buurt.
 
Hoe? – Zoek via onze dealerlocator een sanitair speciaalzaak bij jou in de buurt. Bij bezoek aan de winkel vraag je naar de #TOILETACTIE van H&R Badmeubelen, onze dealers zijn hiervan op de hoogte. Verzamel alles wat je nodig hebt voor de nieuwe toiletinrichting; wandcloset, fonteinmeubel, spiegel, etc. De gekozen accessoireset krijg je tegelijk met je bestelling meegeleverd.

Wij vinden dat ook de kleinste ruimte van het huis genoeg aandacht verdient. We spenderen hier namelijk heel wat uurtjes! Met de accessoireset zet je de puntjes op de i voor jouw nieuwe toilet. Met deze actie hopen wij dan ook van het toilet een fijne plek te kunnen maken.

H&R Badmeubelen wenst iedereen een mooie Oktober Woonmaand toe!


Dealerlocator

Vind een dealer bij u in de buurt

Dealerlocator
Folders

Bekijk onze folders voor inspiratie

Folders bekijken