Zense fonteinframe

03/04/2023

Bij het aanbrengen van comfort en sfeer in huis mag de toiletruimte zeker niet vergeten worden. De kleinste ruimte betekent immers niet de minste aandacht. Het zo efficiënt mogelijk inrichten van zo’n kleine ruimte is een hele uitdaging, maar met de juiste middelen en accessoires maakt je van jouw toilet een heuse troon! 

Efficiënt & sfeervol 

Een compacte fonteinopstelling is een must in de toiletruimte. Zo houd je genoeg beweegruimte over. Een fijne sfeer creëren in jouw toiletruimte is net zo belangrijk als het efficiënt inrichten hiervan. Denk daarom goed na welke sfeer je wilt neerzetten: ga je voor een stoer toilet of juist voor een rustige ruimte? Dat is een persoonlijke keuze die voor iedereen anders is. Daar hebben wij iets op bedacht. 

Zense fonteinframe 

Het stalen fonteinframe Zense is dé toevoeging voor jouw toiletruimte. Het frame is verkrijgbaar in de kleuren zwart mat en wit mat. Combineer het frame met een plateau in een van onze trendy kleuren met houtstructuur of effen kleuren én een mooie fonteinkom. Op deze manier kun je het Zense fonteinframe naar eigen smaak en stijl samenstellen.  

Ook is het Zense frame uitgevoerd met een handige handdoekuitsparing aan de linker- of rechterkant van het frame, waardoor je altijd een handdoek bij de hand hebt! Maak het totaalplaatje helemaal af en neem de handdoek én accessoires mee bij het stylen van jouw Zense frame. 

Voor meer toiletinspiratie, waskommen en accessoires bekijk onze toiletfolder. Hierin vind je alles voor het inrichten van uw toilet! Wil je graag hulp bij het inrichten van jouw toiletruimte of badkamer? Bezoek dan een sanitair speciaalzaak bij jou in de buurt! 


Dealerlocator

Vind een dealer bij u in de buurt

Dealerlocator
Folders

Bekijk onze folders voor inspiratie

Folders bekijken