Hotel chique badkamer

16/08/2023

Haal het gevoel van luxe en ontspanning in huis met een hotel chique badkamer. Het zogenaamde ‘boetiek hotel’ gevoel is op dit moment razend populair. Lekker ontzorgen en relaxen in jouw eigen home spa. Een luxe hotel chique badkamer creëer je niet door het aanschaffen van de meest luxe spullen, het is een bepaalde sfeer die gecreëerd wordt door rijke materialen. Marmer(look), goud, warmte, donkere kleuren en velvet zijn allemaal elementen om de badkamer tot een hotel chic paradijs te maken. Overal is goed over nagedacht en lijkt op elkaar te zijn afgestemd. Van kleuren, materialen tot vormen en accessoires.

Mix and match

Mix and match en laat een prachtig hotel chic badkamermeubel ontstaan uit ons ruime assortiment aan badmeubelen en meer. Door het combineren van meerdere kleuren en materialen komt de opstelling echt tot leven in jouw badkamer. Durf out of the box te denken en laat uw dromen de vrije loop.

Combineer bijvoorbeeld een badmeubel met 3D-fronten en een regaalkast in een andere kleur. Zo ontstaat er een chique asymmetrische opstelling.

En laat bepaalde kleuren, materialen of vormen vaker terugkomen. Laat bijvoorbeeld de rondingen van een spiegel bijvoorbeeld terugkomen in een meubel met afgeronde hoeken, zoals onze badmeubelserie Juice.

Maatwerk

Wens je voor jouw hotel chique badkamer een afwijkende maat of kleur badmeubel? Met maatwerk bieden wij voor iedere badkamer de perfecte oplossing. Zo kunnen we de meest unieke, grootse en zelfs gewaagde opstellingen realiseren.  

Hotel chique accessoires

Style het badmeubel af met gekleurde kranen, grepen en accessoires. Zwart mat, goud of rosé zijn chique kleuren die helemaal passen bij een hotel chique badkamer. Met een set mooie dispensers, voor handzeep, shampoo en body wash, maakt de badkamer helemaal af.

TIP: Zorg dat al de gekleurde elementen dezelfde kleur zijn of goed bij elkaar passen. De sanitair speciaalzaak kan je helpen om de juiste match te maken tussen de kranen, armaturen en de eventuele grepen. 

Kan jij niet wachten om van jouw hotel chique badkamer te gaan genieten? Vind dan snel een sanitair speciaalzaak bij jou in de buurt. Samen gaan we jouw eigen home spa realiseren!


Dealerlocator

Vind een dealer bij u in de buurt

Dealerlocator
Folders

Bekijk onze folders voor inspiratie

Folders bekijken