Industriële elementen in de badkamer

01/09/2021

Zwart staal, grof stucwerk, betonnen muren en robuust hout zijn elementen voor een industriële inrichting. Houd jij ook zo van de stoere industriële designstijl? Dan kun je deze stijl zelfs doorvoeren in de badkamer! Wij hebben een aantal elementen voor een industriële badkamer voor jou op een rijtje gezet.

Zwarte wastafels en waskommen

Het zit hem vaak in de details. Zo kun je met een aantal eenvoudige aanpassingen in een handomdraai een industriële stijl creëren. De industriële stijl wordt gekenmerkt door het gebruik van veel zwarte elementen, zoals zwarte waskommen en wastafels. Deze zijn mooi te combineren met een zwarte kraan en zwarte greeplijsten. Dit geeft het badmeubel een stoere look.

Zwarte greeplijsten

Om zwarte accenten toe te voegen aan het badmeubel en zo de industriële stijl te kunnen realiseren, bieden wij greeplijsten in zwart mat aan. In combinatie met een zwarte wastafel vormt dit een prachtig plaatje. Het toepassen van deze zwarte greeplijsten is mogelijk bij de serie Infinity en Square.

Betonlook badmeubel

Niet alleen zwart past bij een industriële badkamer, ook beton of een betonlook past hier goed bij. Onze badmeubelen zijn leverbaar in de hippe kleur beton antraciet. De diepgrijze kleur heeft een klein reliëf, waardoor er een betonlook ontstaat.

Stalen frame

Nog een element wat goed past bij de industriële designstijl is staal. Stalen buizen, frames, kranen, het mag allemaal. Ook wij hebben een stalen element toegevoegd aan ons assortiment: zwart stalen frames. Deze frames kunnen naast of onder een badmeubel gemonteerd worden. Perfect om te combineren met een bovenblad en zwarte waskom.

Lamp Qube

Voeg als laatste de industriële lampjes Qube toe om de badkamer helemaal af te maken. De langwerpige lampjes zijn verkrijgbaar in twee lengtematen en kunnen aan het plafond gemonteerd worden. Kies jij voor zwart mat of wit mat. Combineer bijvoorbeeld twee lampjes bij de spiegel boven het badmeubel. Zo creëer je gemakkelijk een industriële badkamer. 

Designradiator

Soms onderschat, maar absoluut onmisbaar. Maak de badkamer in stijf af met een mooie designradiator. Natuurlijk zijn deze ook in meerdere vormen en kleuren te leveren. Als laatste zijn de toilet accessoires in het zwart; toiletrolhouder, toiletborstel en handdoekhaak. Alles compleet voor een stoere uitstraling.

Ben je benieuwd naar onze industriële elementen? Zoek dan een sanitair speciaalzaak bij jou in de buurt. Samen helpen wij je graag om jouw droombadkamer samen te stellen.


Dealerlocator

Vind een dealer bij u in de buurt

Dealerlocator
Folders

Bekijk onze folders voor inspiratie

Folders bekijken