Ode aan asymmetrie in de badkamer

01/09/2021

Wanneer je denkt aan een moderne badkamer denk je vast aan strakke badmeubelen, lichte kleuren, zwarte accenten en spiegels met ronde vormen. Een badkamer zoals je die in een wooninspiratie magazine hebt gezien. Dit kun jij ook creëren in jouw eigen badkamer. Maar om de badkamer net die extra moderne touch te geven kun je ook denken aan asymmetrie.

Asymmetrische opstellingen

Onze badmeubelen lenen zich perfect voor het creëren van een asymmetrische opstelling. Combineer het badmeubel bijvoorbeeld met een van onze asymmetrische wastafels. Of voeg een speels element toe zoals een regaalkast of een zwart stalen frame naast het badmeubel. Zo creëer je ook nog een extra breed badmeubel. Liever wat meer opbergruimte? Je kunt eenvoudig je eigen asymmetrische opstelling maken door twee onderkasten te combineren en een verspringing te monteren.

Speelse regaalkasten

Gebruik de open vakken van de regaalkast als eyecatcher. Door het toevoegen van een regaalkast creëer je niet alleen meer opbergruimte, het geeft ook een speelse touch aan de moderne badkamer! Onlangs hebben we een regaalkast van 40 cm breed met twee vakken aan het assortiment toegevoegd. Deze regaalkast is perfect te combineren met de series Infinity, Matrix, Vision en Neat.

Ga voor kleur

Naast de vorm en opstelling van een badmeubel speelt kleur ook een belangrijke rol. Onze badmeubelen zijn leverbaar in een breed kleurenpallet van trendy kleuren met houtstructuur, betonlook en strakke foliekleuren. Naast dit uitgebreide pallet aan kleuren is het tevens de mogelijkheid om de badmeubelen in een specifieke RAL-kleur te bestellen. Zo vind je gegarandeerd een badmeubel dat 100% bij je past!

In een asymmetrische opstelling is het ook mooi om te spelen met meerdere kleuren. Kies bijvoorbeeld een opvallende kleur voor het badmeubel en combineer deze met een regaalkastje in een rustige kleur. Fjord groen en white oak vormen echt een top combi!

Ben je nieuwsgierig naar wat allemaal nog meer kan op het gebied van asymmetrie in de badkamer? Zoek dan een sanitair speciaalzaak bij jou in de buurt. Wij helpen je graag om jouw droombadkamer samen te stellen.


Dealerlocator

Vind een dealer bij u in de buurt

Dealerlocator
Folders

Bekijk onze folders voor inspiratie

Folders bekijken