Solid surface wastafels

08/02/2024

Een badkamer is meer dan een functionele ruimte. Het is een toevluchtsoord, een oase van comfort en rust binnen jouw huis. De keuze van materialen voor deze ruimte is daarbij cruciaal. Een materiaal wat we steeds vaker in de badkamer zien is solid surface, een echte game changer. Wij leggen je uit waarom.

Solid surface

Solid surface is een innovatief materiaal, samengesteld uit hoogwaardige harsen, mineralen en pigmenten. Hierdoor ontstaat een sterk, duurzaam en naadloos materiaal dat ongekende mogelijkheden biedt voor de badkamer. Doordat het materiaal niet poreus is kunnen vuil en bacteriën zich niet hechten. Het materiaal vergt daarom bijna geen onderhoud. 

Veel voordelen

Solid surface staat bekend om zijn duurzaamheid. Het materiaal is niet gevoelig voor vlekken, krassen en zelfs chemische (schoonmaak)middelen wat resulteert in een langdurige, gemakkelijk te onderhouden oppervlakte. Bovendien weert solid surface vocht en bacteriën, waardoor het een hygiënische keuze is voor elke badkamer. Dit betekent minder zorgen en meer tijd om te genieten van een stralende badkamerruimte.

Wastafels en bovenbladen van solid surface zijn erg maatvast én kunnen in iedere vorm en maat geproduceerd worden. Dus ook een wastafel op maat is mogelijk!

‘Solid surface is niet zomaar een materiaal; het is een statement in badkamerdesign.’

Arezzo en Barletta

In ons assortiment vind je de solid surface wastafels Arezzo en Barletta terug. Beide wastafels zijn leverbaar in diverse breedtematen, en ook in een asymmetrische variant. De wastafels zijn verkrijgbaar in 1,2 en 7 cm dik. Mocht je een afwijkende maat wensen, dan is ook maatwerk mogelijk.

Waar we bij Arezzo gekozen hebben voor zachte lijnen in de vorm van een organisch gevormde wastafel, hebben we bij de Barletta gekozen voor strakke stoere lijnen. Hierdoor is er altijd een wastafel die aansluit bij jouw wensen en stijl.

Naast wastafels bieden wij ook solid surface bovenbladen én waskommen aan. Zowel de wastafels als bovenbladen kunt u combineren met de series Infinity en Matrix. Voor de serie Juice zijn er ook passende solid surface wastafels en bovenbladen beschikbaar met afgeronde hoek(en).

Benieuwd naar de mogelijkheden van solid surface in jouw badkamer? Zoek dan een sanitair speciaalzaak bij jou in de buurt en ontdek hoe dit innovatieve materiaal jouw badkamerdromen kan waarmaken.  


Dealerlocator

Vind een dealer bij u in de buurt

Dealerlocator
Folders

Bekijk onze folders voor inspiratie

Folders bekijken