Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

27/08/2021

Een fraaie spiegel geeft dé finishing touch aan de badkamer. Een spiegel is niet alleen functioneel, maar geeft ook sfeer aan de ruimte. Ga je voor eenvoud en rust, of mag de spiegel net iets meer zijn? Onlangs is ons assortiment luxe spiegels fors uitgebreid zodat we ook op dit gebied weer helemaal up to date zijn. Onze luxe lichtspiegels zorgen voor de perfecte combinatie met het badmeubel.

Sfeerlicht

Een spiegel in de badkamer hoeft lang niet alleen functioneel te zijn. Zo heeft een lichtspiegel ook een sfeerverhogend effect! Al onze lichtspiegels zijn voorzien van duurzame LED verlichting waarmee de badkamer wordt verlicht. Dim het licht van de spiegel voor een relaxte sfeer in de badkamer en kom even tot rust. Onze spiegels geven net dat beetje extra om jouw spiegelbeeld in de spotlights te zetten.

Multifunctioneel

Naast LED verlichting zijn onze spiegels uitgerucht met meer handige innovaties. Zo kan het licht van een aantal spiegels gedimd worden of is zelfs van koud- naar warm te verstellen, dit doet wonderen voor de sfeer in de badkamer. Sommige spiegels zijn standaard uitgevoerd met spiegelverwarming. Handig, want zo is de spiegel nooit beslagen wanneer jij uit de douche stapt. Voor zowel de dames als de heren kun je bij een aantal spiegels een vergrotende scheer/make-up spiegel kiezen. Dan weet je zeker dat alles goed zit in de ochtend! Als laatste zijn onze luxe lichtspiegels uitgevoerd met een handige touch sensor op de voorzijde.

Voor ieder wat wils

Houd je van een rechthoekige spiegel of juist van een ronde spiegel? Wij bieden een breed scala aan spiegels in verschillende vormen en maten. Naast de rechthoekige spiegels is er tegenwoordig veel meer mogelijk. Organisch, ovaal, rond of met afgeronde hoeken. Het geeft een moderne touch aan de badkamer. Geen wonder dat je ze steeds meer ziet! Ook voor de liefhebbers van een industriële look kun je bij ons terecht voor spiegels Flow en Nero, uitgevoerd met een zwart stalen frame.

Zo zie je maar, er is voor ieder wat wils! Zie je door de bomen het bos niet meer? Zoek dan een sanitair speciaalzaak bij jou in de buurt. Samen helpen we je bij het vinden van dé juiste spiegel!


Dealerlocator

Vind een dealer bij u in de buurt

Dealerlocator
Folders

Bekijk onze folders voor inspiratie

Folders bekijken